Elindult a DicsőítőSziget.hu online, keresztény könnyűzenei híroldal

Ahol az emberek – akár csak ketten vagy hárman – azért jönnek össze, hogy elmondják, elénekeljék Istennek, hogy Ő milyen, ott kirajzolódik a Dicsőítő Sziget. Mi erről írunk.

Amikor most útnak indítjuk a dicsoitosziget.hu online híroldalt, az a szándék vezet bennünket, hogy írásainkkal, híradásainkkal elősegítsük, hogy minél több helyen és minél több alkalommal jöhessenek létre ilyen „dicsőítő szigetek”.

Addig gondozzuk ezt az újságot, amíg Isten erre indít bennünket. Hírt szeretnénk adni az Istent dicsérő muzsika legtöbb eseményéről. Beszélgetéseket és interjúkat készítünk, amelyek mindannyiunkat erősítenek. Életpályákat és előadói arcéleket mutatunk be a keresztény könnyűzene mai és korábbi művészeiről.

A napi örömhír olvasásával és egyéb lelki útravalóval a Lényegre szeretnénk irányítani a figyelmet. Akikről írunk és akik írunk, hisszük és valljuk, hogy létezik az örök szépség. Ez felfedezhető a világban és a művészetben. Ennek a szépségnek a forrása – a hitvallásunk szerint is – Isten.

Vannak előadók, akik implicit módon mondják ki Isten nevét. Értékekről énekelnek. Mások direkt módon Isten dicsőítésére szegődtek el. Ennek a két művészeti halmaznak létezik egy metszete. Mi ezt csak úgy hívjuk: Dicsőítő Sziget.

Maradjatok velünk, és látogassatok el hozzánk időről-időre! Mi pedig mindent megteszünk, hogy értékes tartalmat kínálhassunk számotokra! Kérjük imáitokat, anyagi támogatásotokat, hogy a keresztény könnyűzene új híroldala beteljesíthesse küldetését!

A DicsőítőSziget.hu csapata