Malek Andi Soulistic –Születésnapi jubileumi koncert

Idén hatéves a Malek Andi Soulistic, melynek köszönhetően ma már más fogalmunk van arról, hogyan szól a lélek zenéje. A zenekar a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban.

A formáció egy különleges projekt, amely a jazz és a soul stílust ötvözi a népzenével – a „Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. A Malek Andi Soulistic ezen a koncerten az elmúlt hat év kedvenc dalaiból válogat, de az együttes meglepetésekkel is készül: sztárvendégekkel, képekkel és videóbejátszásokkal.

„Nem gondoltam volna öt évvel ezelőtt, amikor elhívtam Malek Andit egy koncertre vendégként, hogy ez egy sorsszerű találkozás lesz, és ilyen sikere lesz ennek a produkciónak” – mesélte Jáger Bandi az együttes létrejötte kapcsán.

Kettejük produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja és dalszövegei, a jazz-zongorista és dalszerző friss és izgalmas világnézete, valamint a fantasztikus zenészekből álló zenekar közös dinamikája különleges, spirituális zenei élményt ígér.

A koncert 2022. november 19-én, 20.00 órakor kezdődik a Fesztivál Színházban. Közreműködik: Malek Andrea – ének, Jáger Bandi – zongora, Balogh Roland – gitár, Lakatos Pecek András – dob, Horváth Pluto József – basszusgitár, Hárs Viktor – bőgő,Radics Máté -dob. Sztárvendégek: Szulák Andrea,Dés László,Karácsony János James.

Az eseményről bővebben itt olvashatunk.