Kari Jobe és családja

Kari Jobe: Várjuk mindazt, amit 2023 tartogat számunkra

Cody Carnes és Kari Jobe nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is csodálatos párost alkotnak. És alkotnak! Nem is akármilyen dalok születnek meg a közös műhelyükben. Például olyan, mint a tavaly ősszel debütált Forever&Amen. Kari Jobe karácsonyi üzenetében nagy reménységgel tekint a 2023-as esztendőre.

„Boldog karácsonyt! Carnes-ék remekül vannak. Lassabb és csendesebb évszakot éltünk át együtt családként: azon vagyunk, hogy teljesen jelen tudjunk lenni a fiainkkal, és sok közös pillanatot élhessünk át velük. A mi édes Canyon fiúnk magántanuló lett, amelynek minden percét élvezzük. Olyan különleges volt, hogy reggeleket tölthetünk a kandalló körül, és csak új dolgokat tanulhatunk meg. Ez egy izgalmas és cuki új évad.

Canyon nagy érdeklődést mutat az elektromos gitár, a Lego épület és bármi iránt Mario Szuper játékvilágában. Kingston pedig egy cukorság, és folyamatosan megnevettet minket. Még mindig nagyon odavan a dobokért. Néhány hetente új sportágakat is bevon, és szerepe van a valódi sportszereplőinek. Nagyon gyakori nála, hogy egész nap stoplis, baseball- vagy focimez, elkapó maszk és kesztyű van a kezében. Jó látni, hogy mi felé vonzódik.

Cody írt és keményen dolgozott két új istentiszteleti albumon, az egyik már 2022-ben megjelent, a másikat pedig jövő tavaszra tervezi megjelentetni.

Élveztem ezt a kis pihenést és csendes időt a fiúkkal. Alkalmam volt meghallgatni az Urat néhány új és nagy dologról, amelyek a szívemben vannak, beleértve néhány pop up istentiszteleti estét, amit csak úgy hívok »Just Jesus«.

Nagyon édes volt csak álmodni és hallgatni az Urat néhány új dologról, és elkezdeni dolgozni értük!

Annyira élvezzük, amit csinálunk, és várjuk mindazt, amit 2023 tartogat számunkra. Sok új zenei dolog van a láthatáron! Szeretünk benneteket és nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Fotó: @genevievedeleur