Connect újra Veresegyházon.

CONNECT Ifinap Veresegyházon

2023. január 28-án egy csodálatos ifjúsági nap részesei lehetünk a veresegyházi baptisták jóvoltából. „Ha kapcsolódásról beszélünk, általában nem csupán érintkezést értünk rajta, hanem valami szorosabb kötődés létrejöttét. Nem felszínes találkozás történik ilyenkor, hanem egymásra találás ember-Isten és ember-ember dimenziókban” – tudhatjuk meg az Élő Remény Baptista Gyülekezet meghívójából.

„Az elmúlt évben – de egyébként is – rengeteg minden vesz minket körül, amitől meginoghatunk, az Istenről való fókuszunkat elveszthetjük.

Ezen a konferencián teret szeretnénk adni annak, hogy mindazok, akik ott leszünk, ha szükséges, Istennel újra helyreálljon a kapcsolatunk, ha pedig valakinek erős a kapcsolata Istennel, akkor lehetősége legyen még mélyebb vizekre evezni vele. Mindezek gyakorlati aspektusait is fontosnak tartjuk: Istennel való személyes kapcsolat megélése, önmagunk megismerése, ajándékaink aktivizálása.

Két különböző hátterű előadó lesz velünk: Zámbori Soma, aki nem tipikusan gyülekezeti háttérben nőtt fel gyerekként és fiatal felnőttként találkozott Isten szeretével; Halász Attila pedig a „másik véglet” aki gyerekkorától hallotta a Bibliai üzenetet. Az a szervező csapat vágya és imádsága,

hogy teret adjunk Istennek arra, hogy az előadókon keresztül: inspiráljon, megszeretgessen, bontson, helyreállítson, építsen, energikussá, újjászületetté és élettel telivé tegyen minket!

A reg. díj 2700 Ft/fő, amit a helyszínen tudtok majd befizetni, és magában foglalja az étkezést (ebéd+uzsi)! A társasjátékest ideje alatt a teaház önköltséges lesz, amit az Offline Center biztosít, a tőlük megszokott baráti árakon!

Ez az 5. Connect ifinap! Eleinte kistérségiként indult, aztán tavaly a covid helyzetek után, az ország különböző pontjairól több mint 160 fiatal gyűlt össze.”

Az eseményről bővebben itt olvasható.