Csak a te támogatásoddal valósulhat meg az idei Dicsőítő Sziget

Már megvan az idei Dicsőítő Sziget fesztivál fellépőinek listája. Június 24-én és 25-én újra Szigetmonostor ad otthont a második alkalommal megrendezésre kerülő összművészeti eseménynek, amely a hazai keresztény könnyűzene nyáreleji, legjelentősebb találkozója. Számtalan koncert, kiállítás, színház és kerekasztal-beszélgetés várja mindazokat, akik az örök szépség után vágyakoznak. A kulturális pályázati támogatások hiányában azonban a rendezvény sokunk egyéni anyagi áldozatvállalása nélkül nem tud létrejönni. A te támogatásodra is szükség van.

Nem meglepő, hogy az idei esztendőben az alapvetően mindenki felé nyitott, ingyenesen látogatható kulturális programok léte leginkább a programon résztvenni vagy az azt önzetlenül támogatni szándékozó egyének és vállalkozók támogatásán múlik.

A Dicsőítő Sziget csapata hálás mindazoknak, akik kisebb vagy nagyobb mértékben már hozzájárultak a sokak által csak

„keresztény Kapolcs”

névre keresztelt, a tavalyi évben nagy sikernek örvendő keresztény zenei fesztiválhoz. Isten fizesse meg nekik nagylelkű felajánlásaikat!

A két nap során fellépő előadók – akiket hamarosan bejelentünk – jelentős része vállalta, hogy akár önkéntesen is részt vesz a rendezvényen, mert nem szeretnék, hogy ez a jó kezdeményezés a kialakult hátrányos gazdasági környezet miatt elsorvadjon. Ám az alapvető technikai költségek bérleti díjának megfizetése még mindig jelentős mértékű, sokmilliós teherként jelentkezik.

A kultúrára szánható állami támogatások – érthető módon – a jelen szituációban elapadtak. Ám

mikor lenne fontosabb éltetni egy értékhordozó rendezvényt, ha nem egy olyan időszakban, amikor az embereknek a békére, a szeretere és a reménységre van a legnagyobb szükségük.

Ezért buzdítunk mindenkit – akár részt tud venni az esemény egyik, másik vagy mindkét napján, akár nem –, hogy nagylelkű adományával támogassa a Dicsőítő Sziget idei alkalmát, amelynek fővédnökei Böjte Csaba testvér és Székely János püspök. Hisszük, hogy közösen, mindenkinek a léptéke szerinti áldozatvállalásával megvalósulhat újra, hogy a Szentendrei-sziget a Szeretet-szigete legyen.

A támogatásainkat a következő számlaszámra utalva juttathatjuk el:

Göncöl Park Egyesület: 51500003-11012627-00000000. A közlemény / megjegyzés rovatba tüntessük fel: Dicsőítő Sziget támogatás

Találkozzunk idén is a Dicsőítő Szigeten, mert tudjuk: „a dicsőítők itt kötnek ki.”

A személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlási lehetőségéről itt olvashat bővebben.