Krisztus Forrás – Úrnapjának előestéjén dicsőítő szentségimádásra hívott az Eucharist

A 2021-es Eucharisztikus Kongresszust megelőző felkészülési időszakban Krisztus Forrás elnevezéssel, Úrnapja és Krisztus Király ünnepének előestéjén dicsőítő szentségimádást indított el az Eucharist együttes.

Noha a nemzetközi kongresszus elmúlt, a Szentatya látogatása is megtörtént, a katolikus zenekar továbbra is fontosnak tartotta, hogy töretlenül folytassa az egyik különleges karizmaként kapott dicsőítő alkalmakat az Eucharisztia jelenlétében.

2023. június 10-én a veresegyházi Szentlélek-templomban szép számmal érkeztek azok, akik Jézust és az ő Eucharisztiában adott ajándékát szerették volna ünnepelni, és az ő nevét dicsőítő énekekkel felemelni.

Az alkalom lelki felkészülést is jelentett azok számára, akik június utolsó hétvégéjén szívesen részt vesznek az ezévi Dicsőítő Sziget kétnapos programján.

Az Eucharist csapatát ezúttal kiegészítették zenészbarátok valamint az alapító előadók gyermekei, akik szintén részt vesznek majd önálló szolgálatukkal a nyáreleji összművészeti fesztivál 24 órás dicsőítésében Szigetmonostoron.