Az Adullám Kávézó elkötelezett Isten dicsőítésében

A június végi Dicsőítő Szigeten bizonyosan senki sem maradt éhesen vagy korgó gyomorral a remek programok között. Az Adullám Kávézó és fáradhatatlanul pörgő kis csapata szívét-lelkét beletette a kiszolgálásba. Ráadásul a kínálat profin ötvözte az egyszerűséget és az ínycsiklandozót. Koczur Mária, a váci Adullám Barlang vezetője így emlékszik vissza a kétnapos összművészeti dicsőítő fesztiválra.

„Öröm és hála van a szívünkben, hogy kávézónkkal kint lehettünk a Dicsőítő Sziget zenei fesztiválon. Hatalmas megtiszteltetésként vettük a felkérést és izgatottan, nagy várakozással készültünk a hétvégére.

Áldásként éltük meg, hogy a vendéglátásban szerzett sok-sok éves tapasztalatunkkal támogathattuk a kétnapos programot, és adhattunk – nemcsak finom ételeket, hűsítő italokat – hanem a szívünk, lelkünk, figyelmünk, kedvességünk, mosolyunk.

Csodálatos volt látni, hogy megannyi felekezetből érkeztek élő hitű keresztény testvérek – szolgálók és vendégek – , akik együtt emelték fel, magasztalták az Úr nevét. Különleges élmény volt még szombat éjjel is hallani a 24 órás dicsőítők szolgálatát, a szállásunk ablakán át beszüremlő, az Urat magasztaló dalokat. Egyik legmagasabb tiszt és elhívás, ebben a szolgálatban részt vállalni, ebben élni.

Az Adullám munkatársai szolgálnak a Dicsőítő Szigeten 2023-ban.

Hisszük: mindannyian bátorodtunk, erősödtünk mind az elhangzott énekek, mind az elhangzott üzenetek által.

Fontosnak tartjuk, hogy a magyar eklézsiában továbbra is legyenek ilyen jellegű programok, ahol Krisztus Teste épül, erősödik, pezseg.

Kicsik és nagyok, családok és egyedülállók tölthettek el együtt, mint egy nagy család egy igazán tartalmas, értékes két napot. Hittel és reménnyel várjuk a folytatást…”

Koczur Marcsi, Adullám Kávézó