Székely János püspök közbenjáró imaszolgálat közben a Dicsőítő Szigeten, 2023. június 25-én.

Isten gyógyító érintése a Dicsőítő Szigeten

A Dicsőítő Sziget fesztivál egyik résztvevője a vasárnapi szentmisére érkezett. Ezt követően közbenjáró imádságra jelentkezett Székely János katolikus püspöknél. Félix nevű unokaöcséért kért imát, aki élet-halál közötti állapotban volt. A kisfiú ezután csodálatos módon rendbe jött, az orvosok haza is küldték hamarabb. A nagybácsi hálaüzenetét és tanúságtételét osztjuk meg az alábbiakban.

„Kedves közösség! Egy tanúságtételt szeretnék megosztani. Vasárnap, a szentmisére érkeztünk a Dicsőítő Szigetre. Kicsit zaklatott voltam, mert nővérem írt hajnalban, hogy a megbeszéltek ellenére nem tudnak eljönni.

Az unokaöcsém 9 hónapos kisfiát, a kicsi Félixet bélelzáródással kórházba vitték, és már túl van ugyan egy két és fél órás műtéten, de élet-halál között. Az orvosok azt mondták, a következő öt nap kritikus lesz, egyenlőre nem tudnak semmi garanciát az életben maradásra.

Tudtam, csak az ima segíthet. Azonnal odasiettem püspök atyához, s megkértem, hogy imádkozzon a kicsi Félixért.

Mikor a könyörgés végén azt imádkozta, hogy kérünk, Urunk, gyógyítsd meg Félixet, add őt vissza a szüleinek, add őt vissza a családjának, elkezdtem zokogni. Akkor már tudtam, hogy rendben lesz minden.

A hála könnyei záporoztak a szemeimből. Hálát adtam Istennek, a Szűzanyának, Szent Filoménának, Szent Félixnek, és az őrangyalainknak. Éreztem, tennem kell még valamit. Hálából felajánlottam Félixet, az Úrnak.

Az orvosok 48 órával a műtét után – bár nem emlegettek csodát –, de mindenesetre azt mondták, a pici állapota annyit javult, hogy nincs már szükség további orvosi felügyeletre, nyugodtan hazamehet.

Hiszem, hogy csoda történt. Félixet visszakapta, a család. Mosolyog, és a kontroll alatt megsimogatta az őt műtő orvost. Így mondott köszönetet. Én pedig itt, és most köszönöm meg püspök atyának, és minden jelenlévőnek, a közbenjáró imát! Dicsértessék a Jézus Krisztus!”

A kiemelt kép illusztráció: Székely János püspök közbenjáró imaszolgálat közben a Dicsőítő Szigeten, 2023. június 25-én. Fotó: Tóth András/dicsoitosziget.hu