Újra Szeretetláng Fesztivál Máriaremetén

2023. augusztus 26-án, 10:00 órától Budapesten, a Máriaremetei templomkertben újra megrendezik a Szeretetláng Fesztivált.

Meghívott előadó: Dariusz Dąbrowski atya, aki a Szeretetláng lelkiség legtüzesebb terjesztője Lengyelországban. Két éve ő volt a Lelki Napló lengyel kiadásának egyházi lektora.

Abban az országban, ahol évente sok ezer új katolikus könyv jelenik meg, Dariusz atya előadásai, elmélkedései nyomán hosszú ideig a Szeretetláng Lelki Napló vezette a keresztény könyvek bestseller listáját!

„KÉSZÜLJETEK TEHÁT, gyertek busszal, vonattal, autóval! Tegyétek szabaddá magatokat erre a szép szombati napra! Hisszük, hogy most is mindenki csodás lelki élményekkel fog gazdagodni” – áll a szervezők által közzétett meghívóban. A teljes programot később teszik közzé. Érdemes már most feljegyezni a naptárba.

A zenei szolgálatot a soproni Exodus katolikus dicsőítő együttes látja el. Közösen énekelhetjük majd velük – a találkozóra megzenésített – az Úrral való egység imáját is, amely a Szeretetláng Mozgalom lelki közösségének mindennapi imádsága.