Fiú született – megjelent Pintér Béla karácsonyi lemeze

Az Ez az a nap! adott hírt elsőként arról, hogy hosszú, de kitartó várakozás után végre megjelent Pintér Béla keresztény énekes és előadó karácsonyi dalokat tartalmazó zenei albuma. Jóllehet Jézus születésnapja még meglehetősen odébb van, ez az időbeli távolság az új lemez dalainak értékéből mit sem von le. Érdemes mihamarabb beszerezni belőle, hogy a Lényegre mutató dicsőítő dalok valóban segíthessenek bennünket eljutni a jászolhoz…

Karácsony időszaka egyedülálló varázslattal rendelkezik, melyet Pintér Béla a maga zenei stílusában ismét megörökített legújabb, Fiú született című albumával. Ez már a harmadik karácsonyi lemeze az elismert előadónak, mégis, mint mindig, új színfoltokkal és élményekkel gazdagítja az ünnepi zenei palettát – áll az Ez az a nap! cikkében.

»A Fiú született című ünnepi album létrejöttével már harminc saját szerzésű karácsonyi dal szól a történelem legnagyobb csodájáról: Isten Emberré lett! Nagy öröm számomra, hogy több dalunk már az ünnepre való hangolódás részévé válhatott; a Legyen minden napod Karácsony a Krisztus vár vagy épp a Gyere el a jászolhoz című énekek mára elengedhetetlenül hozzá tartoznak sokunk ünnepéhez. Legyen ez így idén karácsonykor is, sőt, remélem, hogy az új ünnepi album dalai között újabb kedvencek is helyet kérnek majd maguknak a karácsonyi készülődés időszakában. Szívből kívánok áldott adventet és örömteli, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!« – fogalmazott Pintér Béla az októberben megjelent lemez apropóján.

Íme a magával ragadó címadó dal ízelítőül: