Krisztus Forrás alkalom Veresegyházon

Jézus a Király! – dicsőítő szentségimádásra hív az Eucharist

2023. november 25-én, az egyházi év végén újra dicsőítő szentségimádáson vehet részt, aki ellátogat Veresegyházra a Szentlélek-templomba. Nem első ízben rendezik meg ezt a lehetőséget. Idén is 20:00 órakor kezdődik az alkalom, amelynek során a vendégzenészekkel kiegészült Eucharist együttes teljesít zenei szolgálatot. Az eseményre kiváltképp a Váci Egyházmegyéből várják a résztvevőket.

Évek óta megrendezik a „Krisztus Forrás” elnevezésű ima- és dicsőítő esteket Veresegyházon Krisztus Király vasárnapjának szombati vigíliáján. Miután a 2021-es nemzetközi eucharisztikus kongresszusra történő felkészülés jegyében ugyanezen a napon sok más helyen is hasonló szentségimádási alkalmak indultak el, a Szentháromság Műve Közösség és az Eucharist együttes által közösen létrehívott esemény is csatlakozott az országos és a nemzetközi összefogásba.

A kongresszus elmúltával ezek az alkalmak továbbra sem szűntek meg a Váci Egyházmegyében.

Aki nyitott szívvel látogat el ezekre az eseményekre, valóban feltöltődhet Isten szeretetével. A dicsőítés közben gyónásra is lehetőség van mindazok számára, akik szeretnék letenni a bűneiket és megfürödni Isten irgalmában. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.