777 adomány

Mentsük meg a 777-et!

Kevés olyan hangot hallani a magyar sajtóban, mint amilyet a 777 képvisel. Fiatalos és radikális, ha az Isten szeretetéről van szó. A prófétai kiállása miatt pedig kíméletlenül független, hogy ne foghassa be senki a száját. A működése is független adományozók segítségével biztosítható. Most a keresztény vállalkozókat tömörítő ÉrMe állt a jó cél mögé. A Dicsőítő Sziget olvasói táborát is arra kérjük, hogy – a Dicsőítő Sziget híroldalának és rendezvényeinek támogatása mellett és ezúttal megelőzve azt – mentsük meg és támogassuk adományainkkal a létbizonytalan helyzetbe került, értékhordozó magazint és hírportált, hogy minél több irányból szólhasson az Örömhír! Az alábbiakban a 777 főszerkesztője, Martí Zoltán közleményét közöljük. Legyünk egyek Jézusban!

„A 777 megmentése nem csak nekünk, hanem az ÉrMe Hálózatnak is fontos, akikkel a mostani kampányunkat közösen szervezzük. A keresztény vállalkozókból és vezetőkből álló közösség jótékonysági gyűjtést és ünnepi adventi estet szervez azért, hogy folytatódhasson a szolgálatunk.

Ennek értelmében a mostani kampányunkhoz két módon is csatlakozhatsz: a már megszokott módon támogathatsz bennünket bármekkora összeggel, beállíthatod, hogy rendszeres támogatóként havonta adakozz – ezzel biztosítva a kiszámíthatóságot, – és/vagy részt vehetsz a jótékonysági esten is (2023. december 6-án, 18 órától a PüspökVác Látogató és Rendezvényközpontban) – Fontos!: a regisztrációk (alább a felület) a támogatási összeg befizetésével és visszaigazolásunkkal együtt érvényesek – a helyszín befogadóképessége szerint.

Az adománygyűjtésünk tétje a 777 megmaradása:

független médiumként a missziónk az olvasói adományokra, azaz a közösségi finanszírozásra épül. Ez garantálja ugyanis, hogy a jövőben is kizárólag a hitünk és a lelkiismeretünk vezessen bennünket, az örömhír üzenetének átadására fókuszálhassunk.

Hálásan köszönünk minden támogatást , gondolatot, kedves üzenetet – és mindenekelőtt imát!”

Martí Zoltán

Forrás: 777

Fotó: pxhere