A Sacro Song keresztény könnyűzenei kurzus első alkalmát tartják Szombathelyen

2024. január 26-27-én tartják a Sacro Song keresztény könnyűzenei kurzus első, hétvégi alkalmát a Szombathelyi Egyházmegye meghívására és megbízásából Szombathelyen a Bárka Pincében. A képzés különös figyelmet fordít a dicsőítő lelkület kialakítására, elmélyítésére, valamint az egyházzenei és evangelizációs zenei szolgálat hangszeres fejlesztésére kamarazenei felállásban.

A tananyag a Sacro Song keresztény könnyűzenei oktatási csomagra épül, amely alapját képezte az Egyházzenész, Kántor-Gitáros akkreditált felnőttképzésnek is. A workshop sorozat nem ad sem tanúsítványt, sem képesítést. Azonban

a résztvevők még nagyobb szakmai jártasságot szerezhetnek a dicsőítő evangelizációs és egyházzenei szolgálatban.

A négy hétvégés képzés a Göncöl Park Egyesület közreműködésével, a Szombathelyi Egyházmegye támogatásával és a résztvevők költségtérítése révén valósul meg.

„Jöhetnek gitárosok, zongoristák, ütősök és énekesek. Kezdők és haladók. A képzést Gável Gellért, Gável András és Szentpétery Mózes tartják. Jelentkezés és információ: Tömő János (06205306368) tj.janes@gmail.com. Részvételi díj: 5.000 Ft/fő. Jelentkezési határidő: 2024. január 19. A képzés jellege miatt legfeljebb 30 főt tudunk fogadni, érdemes minél előbb regisztrálni. Várjuk gitáros csapatok, énekkarok jelentkezését is” – olvasható a képzés meghívó hirdetésében.

Fotó: Tóth Róbert Ádám/Dicsőítő Sziget