Az Eucharist nagyböjtben is az iskolákat járja

A SULIBULI nevű Facebook oldal információi szerint a katolikus formáció zenei-evangelizációs koncerteket ad főképpen egyházi intézményekben, kapcsolódva az iskolák lelki felkészülési folyamataihoz. Az Eucharist együttes immár több mint 16 éve (a zenekar elődjét is beleszámolva 26 éve) teljesít zenei és lelki szolgálatot iskolákban, zenei fesztiválokon, egyházi-liturgikus eseményeken, mindig igazodva zeneileg és tematikában a meghíváshoz.

„A Nagyböjt a lelki felkészülés időszaka. Az Eucharist csapatával éppen ezért számos iskolába ellátogatunk, hogy a diákoknak segítsünk még jobban befogadni a Húsvét és a feltámadás üzenetét. A legnagyobb igényességgel, élőben előadott dalainkkal meghívjuk őket, hogy

képesek legyenek nyitott szívvel igent mondani az Atya szeretetére.

Soha nem „konzerv” anyaggal érkezünk, hogy így a jelenlévőkre „méretezhessük” a dalokon átragyogó evangéliumi üzenetet.

Köszönjük az eddigi iskolai meghívásokat (és azt is, hogy az iskolák vállalták, előteremtették az egyes zenei-lelki alkalmak anyagi hátterét, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az oktatásban még legolcsóbb anyagi vállalás is nagy terhet jelent, mégis megéri erre áldozni).

Biztatjuk az iskolákat, hogy ha még szívesen élnének a zenei-evangelizációs szolgálatunk lehetőségével, hívjanak bennünket! Jövünk” – olvasható a buzdítás a SULIBULI nevő oldalon.

Fotó: Dicsőítő Sziget