Megnyílt a menny ajtaja – az Akváriumban adott koncertet Taya

„Szintjei vannak az Istennek való önátadásunknak” – mondta Taya Smith a Hillsong United dicsőítésvezetője, aki a budapesti Akvárium Klubban adott dicsőítő koncertet április 14-én, vasárnap, az Ez az a nap! szervezőiroda meghívására.

Ha valaki esetleg nem ismerné Taya Smith dicsőítő énekesnőt és dalszerzőt névről, bizonyosan ismerheti a szinte minden keresztény gyülekezetben elterjedt énekéről. Az Oceans című dal az Akváriumban is hatalmasat szólt. Ezúttal is megerősítette a jelenlévőket abban, hogy Isten tervére ráhagyatkozni jó, és lényegében ez jelenti Isten dicsőítését.

A szólókarrierje – ha egyáltalán lehet ezt a szót a dicsőítéssel kapcsolatba illően használni – elején álló világsztár európai turnéjának első állomása volt a budapesti közönség előtti fellépése.

Az ausztrál előadó célja: dalaival arra buzdítani, hogy még hitelesebben és szenvedélyesebben imádjuk Istent, miközben egyre többet fedezünk fel róla. Az ausztrál énekesnő arra bátorítja az embereket, hogy a nehéz időkben is ragaszkodjanak Istenhez – olvasható az Ez az a nap! Magazin oldalán, és elmondható, hogy erre itt, a békétlenségtől tépázott Közép-Európában nagyon nagy szükségünk volt.