Csiszér Lacit Isten élteti!

Csiszér László a keresztény könnyűzenei dicsőítés egyik hazai, energikus nagykövete. Születésnapján a következőképpen köszöntötték az éppen aktuális zenésztársak, akik közreműködésükkel az ő zenei és missziós szolgálatát erősítik.

„Hatalmas szeretettel gondolunk ezen a gyönyörű napon Lacira, ünnepelve azt, hogy Isten akarta, hogy legyen és életre hívta őt.

Laci közel 30 éve mondott „Igent” az Atya hívására és elindult Erdélyből „egy nejlon-húros beszakadt gitárral”, ahogyan mesélni szokta, s ő tudja leginkább, mekkora csoda az, amit Isten felépített rajta keresztül.

Szeretett Lacink! Jézus után persze, de Te vagy az a legszilárdabb alkotóeleme a zenekarnak, aki olyan biztos pont, hogy amíg Isten éltet, te biztosan itt leszel, s hirdeted az evangéliumot. Imádkozunk, hogy a Szentlélek kenete megerősödjön rajtad és benned, hogy mindaz, amit Isten ki szeretne munkálni az életedben és a zenekar szolgálatán keresztül mások életében, az az Atya akarata szerint teljes mértékben végbe mehessen! Áldott legyen a Mindenható örökké Érted!”