Támogatás

A Dicsőítő Sziget projekt egy nagy összefogás eredménye: a rendezvények szervezését, a honlap üzemeltetését, a zenei és kultúrevangelizációs szolgálatok ellátását (az Eucharist és Dramatizált Biblia Társulatának színészei révén) csapatunk több tagja teljes időben végzi, ez a “főállása”. Azzal együtt vállaltuk ezt, hogy ez nem jelent folyamatos, biztos jövedelmet, de hiszünk abban ahogyan a Szentírásban olvashatjuk , hogy “az Úr gondoskodik.”

Ha fontosnak tartod a szolgálatunkat, kérünk, lehetőségeidhez mérten segítsd a munkánkat anyagi támogatással is! Nincsenek kis adományok, minden segítséget hálásan köszönünk!


A feladataink szervezéséhez külön segítséget jelent, ha a támogatások egy részével tervezni is tudunk. Ha úgy gondolod, szeretnél minket rendszeresen támogatni, akkor kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot! A feliratkozott támogatóknak küldünk majd beszámolókat a különböző projektekről, illetve kifejezetten csak nekik készülő tartalmakkal is szolgálunk majd. Hálásan köszönünk minden segítséget!


Az adományokat a rendezvényeinken, koncerteken személyesen is eljuttathatjátok nekünk, de lehetőség van banki átutalásra is.

Kedvezményezett: Göncöl Park Egyesület

Bankszámlaszám: 51500003-11012627-00000000

A közlemény / megjegyzés rovatba kérjük írjátok be: Eucharist támogatás


“Aki meg akarja találni életét, elveszíti;
aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja.”

(Mt 10,93)