Támogatás

1% a Dicsi Szigetre? NAGYON ADOM.

Minden évben rendelkezhetünk személyi jövedelmadónk 1+1%-áról. A Göncöl Park Egyesületnek köszönhetően a Dicsőítő Sziget Projektet is segítheted a civil szervezetek számára felajánlható 1%-kal.

Ez nem jár számodra semmilyen plusz kiadással, csupán néhány percedbe kerül, nekünk viszont hatalmas segítséget ad missziós tevékenységünk folytatásához.

Felajánlásodat legkönnyebben online teheted meg, az eSZJA oldalán, de papíron is benyújtható a nyilatkozat. Bővebb információt a NAV honlapján találsz. A bevallási időszak: 2023. máricus 15 – 2023. május 22.

Az 1% felajánlásához az alábbi adatokra lehet szükséged a szervezetünkről:

Név: Göncöl Park Egyesület
Adószám: 18362923-1-03
Székhely: 6326 Harta, Kossuth Lajos utca 84.


A Dicsőítő Sziget projekt egy nagy összefogás eredménye: a rendezvények szervezését, a honlap üzemeltetését, a zenei és kultúrevangelizációs szolgálatok ellátását (az Eucharist és Dramatizált Biblia Társulatának színészei révén) csapatunk több tagja teljes időben végzi, ez a „főállása”. Azzal együtt vállaltuk ezt, hogy ez nem jelent folyamatos, biztos jövedelmet, de hiszünk abban ahogyan a Szentírásban olvashatjuk , hogy „az Úr gondoskodik.”

Ha fontosnak tartod a szolgálatunkat, kérünk, lehetőségeidhez mérten segítsd a munkánkat anyagi támogatással is! Nincsenek kis adományok, minden segítséget hálásan köszönünk!


A feladataink szervezéséhez külön segítséget jelent, ha a támogatások egy részével tervezni is tudunk. Ha úgy gondolod, szeretnél minket rendszeresen támogatni, akkor kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot! A feliratkozott támogatóknak küldünk majd beszámolókat a különböző projektekről, illetve kifejezetten csak nekik készülő tartalmakkal is szolgálunk majd. Hálásan köszönünk minden segítséget!


Az adományokat a rendezvényeinken, koncerteken személyesen is eljuttathatjátok nekünk, de lehetőség van banki átutalásra is.

Kedvezményezett: Göncöl Park Egyesület

Bankszámlaszám: 51500003-11012627-00000000

A közlemény / megjegyzés rovatba kérjük írjátok be: Dicsőítő Sziget támogatás


„Aki meg akarja találni életét, elveszíti;
aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja.”

(Mt 10,93)