Fesztivál a határon: Fatemplomnál nem fahanggal

A Fatemplom Fesztivál 2013 óta fantasztikusan értékes programot kínál, idén is három napon át a Hármashatárnál az Őrség meseszép ölelésében. De nem csak a természet öleli itt át az embert, hanem minden egyes előadó őszintesége és tisztasága, hiszen mindannyian ugyanabból az egyetlen örök forrásból merítenek, amelyből az el nem múló szépség ihletadó cseppjei erednek. A lelkes közönség a neves fellépők sorában köszönthette a keresztény üzenetet dalaiban megfogalmazó Eucharist együttest is – immár Mező Misi részvétele nélkül, viszont a közösen szerzett dalaikkal. Gável András eképpen emlékszik vissza az alkalomra.

„Hihetetlen megtiszteltetésben volt részünk, hogy Gryllus Dani bácsiék felkérték az Eucharist csapatát, hogy miután közösen szolgáltunk a vasárnapi ökumenikus istentiszteleten, valamiféleképpen annak folytatásaként, egy dicsőítő koncertet adjunk a Fatemplom Fesztivál közönségének. Jó volt megtapasztalni, hogy nagyon sokan közösen énekelték velünk az elhangzott dalokat.

Megerősödtünk abban a látásunkban, hogy minden szép forrása Isten. Belőle merít minden művész, zenész és dicsőítő szívű ember!

Köszönjük, halleluja!”

https://dicsoitosziget.hu/index.php/2023/07/28/gavel-andras-egymas-testere-tetkozott-bennunket-az-ur/

Fotó: Dicsoitosziget.hu/Szentpétery Áron