Szerzői délután a Gável testvérekkel az Ars Sacra héten

2023. szeptember 18-án, délután 16:00 órakor az Eucharist együttes közösen alkotó testvér- és szerzőpárosa lép fel és beszélget a közönséggel a RAM (Radnóti Miklós Művelődési Központ) nagytermében Budapesten. A duó repertoárjában olyan dalokat is hallhatunk majd, amilyet nagyzenekari felállásban talán nem vagy nem így adnának elő.

Az előadók a személyes, családias közelséget hangsúlyozzák a meghívójukban, feltételezhetően a közönség kérdéseire és érdeklődésére is nyitottan. Gável András és Gável Gellért nem az első alkalommal bizonyítják be, hogy képesek a legegyszerűbb és legközvetlenebb megszólalásban is hihetetlen nagy ajándékot átnyújtani a résztvevőknek – amelyet ők jellemzően Isten kegyelmének tudnak be. Noha a délutáni időpont a munkahét első napján nem tűnik a legideálisabbnak, mégis aki csak teheti, kivételesen kéredzkedjen el a főnökétől…

„Egy nagyon személyes hangvételű és dicsőítő szerzői délutánra hívnak a Gável testvérek az Eucharist együttesből. Az Ars Sacra hét idejében Gável András és Gável Gellért testvér szerzőpáros a legszebb dalait mutatja be az érdeklődőknek, miközben személyes élettörténeteket is megosztanak. Az eseményre a belépés díjtalan. Helyszín a RAM (Radnóti Miklós Művelődési Központ) nagyterme, 1133 Budapest, Kárpát u. 23.” – olvasható a tartalmasnak ígérkező esemény meghívójában.

„Nagy-nagy szeretettel hívunk mindenkit az Ars Sacra héten megrendezésre kerülő szerzői délutánunkra. Gellérttel ketten fogjuk elénekelni a számunkra legfontosabb dalokat, és beszélünk mindarról, amelynek hatására születtek. Személyes, családias találkozásra készülünk. Erre várunk benneteket! Délután 16:00 órakor kezdünk szeptember 18-án, hétfőn! Ha időtök engedi, tartsatok velünk a RAM nagytermében! Hívjátok el barátaitokat, hozzátok el családtagjaitokat is!” – invitált Gável András.

Fotó: Lajtos István/Dicsőítő Sziget