Csiszér László az Oltáriszentség jelenlétében dicsőítette Istent

Csiszér László zenekarának oldalán Nagyné Bolla Henrietta tett tanúságot a 2023. április 11-én tartott dicsőítő szentségimádásról és a közbenjáró imaszolgálatról. A Győri Székesegyház megnyitotta kapuit az efféle gitáros megszólalások előtt, amelyre azelőtt nem volt példa. Ezzel párhuzamosan az emberek szíve is elkezdett megnyílni Isten szeretete előtt.

„Januárban örömmel számoltunk be arról, hogy a győri székesegyház megnyitotta előttünk kapuit, hogy történelmi pillanatot élhettünk meg a közel 400 dicsőítő, szentségimádó emberrel együtt.

A Szentlélek tovább folytatta a szívek érintését, gyógyítását Győrben, ugyanis 2023. április 11-én újra összegyűltünk, most az előbbinél is többen, hiszen tele volt a bazilika. Fiatalok és idősebbek együtt vettünk részt a szentmisén, ahol Simon Dávid atya hirdette, hogy

Jézus az Egyetlen, akinél megoldás van életünk minden nehézségére, kérdésére.” 

A szentmise után Földi-Kovács Andrea tett tanúságot. A közismert televíziós műsorvezető és előadó nyíltan beszélt az életéről, kudarcairól, és arról, hogyan ragadta el őt Jézus valósága. „Jézusról úgy osztotta meg tapasztalatait, hogy teljesen érzékelni lehetett, mennyire élő kapcsolatban van Vele” – emlékezett vissza Nagyné Bolla Henrietta.

Ezt követően az Oltáriszentség jelenlétében Csiszér László és zenekara vezette a dicsőítést. A jelenlévőknek lehetőségük volt a szentgyónás elvégzésére is. Az oldalhajókban közbenjáró imaszolgálat folyt mintegy két órán keresztül.

„Áldott legyen a Mindenható Isten, hogy ott lehettem és megtapasztalhattam újra az élő Isten hatalmas erejét, szeretetét!” – foglalta össze tanúságtételét az eseményről Nagyné Bolla Henrietta.

Kiemelt kép: Miklósi Máté