Gável András: „Egy picivel mindig feljebb nézünk…”

Gável András, az idén június utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Dicsőítő Sziget körüli összefogás miatt lelkendezett bejegyzésében. Az Óbudai-félszigettől északra, Budapest közvetlen közelében található Szentendrei-sziget összeköti a fővárost a Dunakanyarral. A közönséget több mint 20 fellépő koncertjével hívogató, június 24-én és 25-én megvalósuló „keresztény Kapolcs” összművészeti fesztivál a színpadon majd látható művészek anyagi felajánlásai és a közönség hozzájárulásai révén valósul meg idén. A szerény anyagi keretek ellenére a program kihagyhatatlanul gazdagnak ígérkezik. Az alábbiakban az Eucharist frontemberének személyes hangvételű bejegyzését szemlézzük.

„Annyira boldog vagyok, hogy idén ennyi baráttal közösen tölthetjük meg tartalommal, szívvel és muzsikával a Dicsőítő Sziget két napon át tartó programfolyamát!

Köszönet Istennek, hogy mindez megvalósulhat, és hatalmas hála a fellépő művészeknek, akik bebizonyították, hogy ez a muzsika, színház és kép bőven többről szól az anyagi elismerésnél. „Egy picivel mindig feljebb nézünk…”

Gyertek el minél többen! Töltsétek fel a lelketeket a nyár elején a Jó Hírrel és a nagyon jó hazai zenékkel és előadásokkal!

Köszönjük, hogy nem maradunk szégyenben, és az adományaitok révén is egyértelmű lesz: jó, hogy van Dicsőítő Sziget minden évben!”

Fotó: Penyigei László/dicsoitosziget.hu