Hónaljpárna az önfeledt közösségi dicsőítésért!

A Biblia számos helyen buzdít arra, hogy miközben dicsőítjük Istent, tárjuk ki a karjainkat. Aki már imádkozott ilyen testtartásban, bizonyosan megtapasztalhatta, hogy milyen felszabadult érzés, amely érdekes módon a lelket is megnyitja Isten szeretete elfogadásának irányába. Mégis, kiváltképp a nyári, hőségtől terhelt napokon, amikor a sok esetben kikerülhetetlen izzadságfolt megjelent a hónaljunk tájékán, ódzkodtunk a kitárt karokkal végzett dicsőítéstől. Eddig!

Kiváló lehetőségnek ígérkezik a hónaljfoltok elkerülésére a drogéria üzletekben kapható hónaljpárna! Aki tehát ezidáig azzal indokolta, hogy miért nem dicsőíti Istent kitárt kezekkel, hogy a szomszédok a gyülekezetben lecsekkolják, hogy megnedvesedett, netalántán még enyhe bodza- vagy muskátlivirágillatú párát is terjeszt a hónalja, mostantól ejtenie kell az eddig bevált alibijét!

Micsoda ajándék ez a kozmetikai találmány a szégyenlős gyülekezeti tagok számára,

akik ezentúl önfeledten és szabadon, kitért karokkal dicsérhetik a Teremtő Istent, aki – érdekes mód – az embert valahogy mégis csak úgy alkotta meg, hogy felfokozott érzelmi állapotban vagy konkrétan Isten dicsőítése közben, bizony, nedvességet bocsásson ki karjainak rejtett töve.

Ezért, ha valakinek sikerül megküzdenie a vigyázó tekintetekkel, és képes úgy dicsőíteni Istent, ahogyan az „alleluja” szó buzdít, tehát a környezet reakcióinak befolyásolása nélkül, egyedül Istennek átadva önmagát, eltekinthet a hónaljpárna tömeges beszerzésétől. Ezzel hozzájárul az Isten által teremtett világ megóvásához is…