Szent templomod szívünkben építsd fel – Zsámbékon koncertezik az Eucharist

2023. augusztus 25-én, pénteken dicsőítő koncertet ad az Eucharist együttes Zsámbékon, az Öregtemplom festői közelségében. A nyárvégi alkalom kiváló lehetőséget ad, hogy hálát adjunk a sok élményért, barátságért, pihenésért, és Istent dicsőítve kezdjük el a következő tanév időszakát.

A dalok között Ezekiel próféta mellé szegődhetünk, aki látomásában megcsodálta Isten templomát, amelyből víz fakadt, abból folyó lett, és amerre csak elért gyógyulást hozott. Közösen élhetjük át a csontmező feléledését, amelyből egy igazi sereg állt össze: Isten tábora a szellemi harcban. És talán a kőszívünk is hússzívvé formálódhat majd át, miközben Istennek adunk hálát dicsőítő énekekkel.

„Igazi megerősítést kaptunk Istentől arra vonatkozólag, hogy Ő már előre elkészítette ezt az estét számunkra. Amikor ugyanis felhívtam a zsámbéki ismerőseimet, hogy milyen szívesen adnánk egy koncertet az Öregtemplomnál, ők hosszú imádságaik beteljesüléseként tekintettek a bekopogtatásunkra.

Régóta imádkoztak egy efféle dicsőítő alkalomért,

és ez most megvalósulni látszik. Ezért megilletődve készülünk erre az estére, és meg akarjuk engedni Istennek, hogy szabadon használja a mi zenénket és dalainkat. Bármennyien is tudnak eljönni, mi a szívünk teljes odaadásával leszünk jelen a dicsőítő szolgálatban, amely a körülményeket is látva kölcsönös ajándéknak ígérkezik a közönség és az előadók számára egyaránt” – mondta el Gável András, az Eucharist együttes vezetője.

A dicsőítő koncert este 19:00 órakor kezdődik a Zsámbéki Öregtemplom szomszédságában álló szabadtéri színpadon. Ha tehetjük, adjuk oda ezt az estét Istennek!

Fotó: Gável András/dicsoitosziget.hu