Hatalmas Eucharist koncerttel adhatunk hálát Istennek az idei KATTÁRS-on Szent Mihály napján

2023. szeptember 28. és október 1. között rendezik meg a Katolikus Társadalmi Napok rendezvényét, ezúttal Veszprémben. Az idei program mottója: „Erősek a reményben”. A Katolikus  Egyház a rendezvénnyel a társadalmi kérdésekre és problémákra kívánja felhívni a figyelmet, amelyre hívő válaszokat kíván adni. A legnagyobb, regisztrációhoz között program a szeptember 30-i, szombat esti István, a király koncert lesz.

Ezen kívül még számos egyéb zenei programmal is várják az érdeklődőket. Szeptember 29-én, este 20:00 órai kezdettel, Szent Mihály napján az Eucharist együttes ad keresztény könnyűzenei dicsőítő koncertet a székesegyház előtt felállított nagyszínpadon.

Szeptember 30-án a zalaegerszegi Rád találtam dicsőítő csoport végzi a zenei szolgálatot a szentségimádás alatt, és ugyanezen a napon mutatkoznak be az egyházmegyei ifjúsági kórusok is a kórustalálkozó keretében. Fellép továbbá a Vox Mirabilis Kamarazenekar, és az egyházmegyék intézményeinek gyermekműsorával is töltekezhetnek az érdeklődők. Részletes program itt található.

Fotó: Dicsőítő Sziget