24H WORSHIP – már jelentkezhetünk az idei Dicsőítő Sziget dicsőítő folyamára

2024. június 23-án immár harmadik alkalommal, újra megrendezik a Dicsőítő Sziget fesztivált a Szentendrei-sziget Budapesthez közeli csücskén, Szigetmonostoron. Hagyomány, hogy a színpadi produkciókkal párhuzamosan valamelyik templomban egy egész napon át tartó dicsőítést szerveznek az ország legkülönbözőbb helységeiből érkező csapatokkal, illetve egyszemélyes szolgálókkal.

A Dicsőítő Sziget fesztivál szervezői vallják, hogy a bensőséges, jó hangulatú rendezvény nem lenne sikeres a háttérben alázatosan és kitartóan működő dicsőítő szolgálat nélkül.

Az előző évben szinte a meghirdetés pillanatában megtelt a 24 óra, amelyre jelentkezni lehetett. A szervezők biztatják a korábban vagy a most első alkalommal szolgálatot vállalókat, hogy jelentkezzenek erre a nagyon értékes és hiánypótló dicsőítő zenei szolgálatra.

A szolgálók teljesen önkéntes alapon vesznek részt a 24 órás dicsőítésben. Külön ajándék minden évben, hogy az egyes csapatoknak lehetőségük van találkozni egymással, és gazdagodni egymás szolgálata által, illetve a különböző dalok „kicserélése” révén. A szolgálat jellegéből fakadóan több fiatal, kezdő csapat is kipróbálhatja magát az istendicséret hűséget és igényességet kérő területén, ahol

a középpontban Jézus Krisztus és az Őt dicsőítő szív áll.

A jelentkezési űrlap itt elérhető.