A Crux is fellép az idei Dicsőítő Szigeten!

A felvidéki Crux együttes is fellép a Dicsőítő Sziget 2023 színpadán a Szentendrei-sziget Budapesthez közeli csücskén, Szigetmonostoron. A kétnapos összművészeti fesztivál első napján hallhatjuk a katolikus csapatot Jézus-központú dalaikkal. 2015-ben az Emmánuel című szerzeményüket Ez az a dal! elismeréssel jutalmazta az Ez az a nap!

„Célunk, hogy a dalaink és a zenénk által megérintsük az emberek szívét, közelebb hozva hozzájuk a keresztény lelkiséget. Saját dalokat írunk, amelyekkel szeretnénk megmutatni a világnak az élő és irgalmas Istent, akivel bármikor kapcsolatba léphetünk, akinek fontosak vagyunk, aki előtt feltárhatjuk lelkünk legmélyebb érzéseit. Bár az évek során többször változott a zenekar felállása, nagyon fontos számunkra, hogy mi magunk is egy keresztény közösséget alkossunk. Hiszünk benne, hogy mindannyian hatékony eszközei lehetünk Istennek, és ezáltal építhetjük Isten országát az emberek szívében” – vallják a zenekar tagjai az Ez az a nap! magazin által készített interjúban.

Június 24-én érdemes tehát kilátogatni a Dicsőítő Szigetre, ahol a Crux zenekar koncertjét is hallhatjuk, és közösen dicsérhetjük Istent az ő dalaikkal.

Fotó: db fotography