Újra hallhatjuk a „Pápamobil” egyesült zenészekből álló csapatát a Dicsőítő Szigeten

Ferenc pápa Kossuth téren bemutatott szentmiséje előtt a katolikus könnyűzenei élet előadóiból egyesült zenei formáció énekelt közösen. Sokan meghatározó emlékként őrizzük a szívünkben, ahogy a legismertebb gitáros énekeket egy szívvel zenghettük. A Szentlélek ajándéka volt a megvalósult egység, amely jellé vált. A Dicsőítő Szigeten, 2023. június 25-én 19:00 órakor újra hallhatjuk és énekelhetjük a pápai szentmise előtt elhangzott dalokat.

„Úgy emlékszem virág van kint, rét van kint, út van kint, Jézus kint lesz. Te is kint leszel, hogy találkozzatok, találkozzunk?” – buzdított bejegyzésében Nagy Lajos az imperfectum csapatából, amely a rendezvény 24 órás dicsőítő folymában is részt vállal vasárnap délután 14:00 órai kezdettel.

Sokan a Szentlélek ajándékának tulajdonítják azt a „véletlen egybeesést”, hogy amint a Föltámadt, alleluja című, közismert, húsvéti énekben elhangzott a dal „valaki jön feléd” sora, a Szentatya Erzsébet-hídon át kígyózó kísérete éppen akkor tűnt fel a kivetítőkön.

Jézussal találkozhatunk a Dicsőítő Szigeten is. Ott a helyünk!